Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.0 TS Обслужване ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 2.0 TS Обслужване ?

Здравейте ,миналат седмица станах един от вас Помогнете ми малко и ми кажете свестен сервиз или човек,където да сменя ремъци и ремонтния коплект на вариатора .Предварително Ви благодаря
    156 2.0 ТS 00

Айде честито за добрият избор и мн да те слушка . Напиши поне от кой град си ... малко сведения за теб

Comment

Re: 156 2.0 TS Обслужване ?

Първоначално публикувано от violet22
      Здравейте ,миналат седмица станах един от вас Помогнете ми малко и ми кажете свестен сервиз или човек,където да сменя ремъци и ремонтния коплект на вариатора .Предварително Ви благодаря
      Честито!
      Има, ползвай търсачката, прочети в общ технически раздел има сервизи и майстори, аз засега ходя във Ванто трейд, има и други сервизи, майстори като Бобо, Лисан и други-във форума поразтърси има писано за всеки и тук, и в раздела общи приказки.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Re: 156 2.0 TS Обслужване ?

Първоначално публикувано от violet22
        Аз моята я обслужих при Бобо и съм доволен.Но само да ти кажа че е по-добре от нов вариатор от колкото ремонт на стария.Ремонта е към 150 лв а нов е 300 , не е евтино но при мен имаше резултат около 700 - 800км и пак се разтрака

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

коооо?? за 800 км ти се разтрака вибратора ли е?! ми то за къв ЧЕП да го сменям изобщо,да отида до село и да се върна
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Моя от както го ремонтирах не се е обаждал. Минах вече 1000 км и чакам да се разтрака вскеи момент (по думите на някои хора).
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Lisan & Drigata са хората които ще ти свършат перфектна работа супер професионалисти УСпех.
              EX 156 1.6 TS

Comment

Честито за придобивката колега правилно си се ориентирал със здраве...
                Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                sigpic

Comment

Working...
                X